הנבטים הסיניים הם בעלי ערך תזונתי גבוה וערך קלורי נמוך ולכן מתאימים במיוחד
נבטי האלפלפה עשירים מאוד בסידן ובזרחן ומכילים ברזל, מנגן, אבץ, מגנזיום, אשלגן,
נבטי החמניות מכילים חומצות שומן מסוג אומגה 6 ועשירים בוויטמינים E ,D וקומפלקס
לקט הנבטוטים מכיל מספר סוגי נבטוטים העשירים באנרגיה זמינה, ויטמינים, מינראלים,
חומוס מונבט - תהליך ההנבטה חשוב לאין שיעור ,לאחר נביטה ויטמין K יוכפל פי
אפונה מונבטת - תהליך ההנבטה חשוב לאין שיעור ,לאחר נביטה ויטמין K יוכפל פי
עדשים שחורות - תהליך ההנבטה חשוב לאין שיעור ,לאחר נביטה ויטמין K יוכפל פי 10
מש מונבט - תהליך ההנבטה חשוב לאין שיעור ,לאחר נביטה ויטמין K יוכפל פי 10 בזכות
נבטי הברוקולי מכילים שפע של נוגדי חמצון, מסייעים במניעת לחץ דם גבוה, מספקים
נבטי הצנונית מכילים כמויות גבוהות במיוחד של נוגדי חמצון וויטמינים A ,C
נבטי העדשים מכילים חלבון איכותי ומאוזן, נוגדי-חמצון, אנזימים ומגון ויטמינים
נבטי האפונה עשירים בויטמינים A ו-C ובחומצה פולית ומכילים ריכוז גבוה של חלבון